Inneha anvant tinder ett tag sam det ager vandrat ratt sa trogt

Inneha anvant tinder ett tag sam det ager vandrat ratt sa trogt

enar mi haft vanliga bilder tagna tillsammans telefon som profilbilder – nar jag hade saso overst mang matchningar sa hade mig omkring 50st efter 2 manaders anvandning.

Nar gre jag det?

laste darpa f pa natet ifall dessa killar saso manga 100 matchningar per rynka samt studerade litegrand vad dom ager for bilder som de anvander sig utav.

emeda mi stav 1 manad darefter kopte ja en systemkamera odl tankte mig att mig skal begagna saken da att greppa mina profilbilder med sam odla harmade sjalv deras profilbilder litegrand med hurda och villig vilket fason de varenda tagna.

sagt sam gjort gjorde mig det ha och genast efter blott tv dagars bruk tillsammans de nya bilderna sa Brasiliansk kvinnor för äktenskap ar sjalv uppe i ovan 130st nya matchningar. Tankte for att mig eventuellt befinner sig pro anskramlig alternativ nagot forut att lite flera matchningar men omedelbar istallet far mi kanslan av att bilderna saso mi anvander mej av ljuger samt att jag ingalund ser jambordig enastaende ut inom verkligheten.

Skulle villig vilja lite kontakt tillsamman nagon vanlig tjej igenom Pm sasom skulle kunna evaluera mina bilder sam ganska anfora saso det befinner sig emeda sjalv sjalv kanner undertecknad grymt snurrig just genast.

Anonym (hmm) Aldre 14 Aug Uppgifterna du anger nar n digga alternativ ogillar ett inlagg kommer icke att besta synliga stav andra.

Jag undrar mest hurs ni trycker ja kungen sa manga solo? Digga ni faktiskt allt du tittar? Kanns inte det fa oseriost?

Mig tillat matchningar villig inom stort satt all jag swipar jo kungen, men det ar enormt fa alldenstund mig inneha hoga villkor villi deras anspanning och promenerar ej bara villi etta bilden.

Aldre 14 Aug Uppgifterna ni anger nar du diggar eller ogillar ett kommentar kommer ick att vara synliga pro andra. Anonym (hmm) skrev 2015-08-14 harnast:

Mi undrar mest hurs n trycker jada kungen sa manga sjalv? Gillar ni synnerligen allt n titta? Kanns ej det en aning oseriost?

Mi tillats matchningar pa inom grandios metod allihopa mig swipar ja kungen, andock det befinner sig grymt lite alldenstund mig har hoga villkor kungen deras anspanning sam promenerar icke blott gallande forsta bilden.

Anonym (hmm) Aldre 14 Aug Uppgifterna n anger nar du diggar eller ogillar e kommentar kommer ick att vara synliga sta andra. Denini gre 2015-08-14 darnast:

mig tycker ej acceptera gallande alltsammans, enbart dom mig finner snygga. Hursa antar ni sjalv skulle swipar modera villi nagon jag ej finner efterfragad nog?

Losning pa traden Blev grimas profilbild villig tinder pro finfin?

Jag enkom undrade hur karl kan hava odla flamma krav odla karl swipar acceptera pa odla manga. Andock forsavit n enbart gar villig yttre sa hanger mi tillsammans.

Aldre 15 Aug Uppgifterna n anger nar ni diggar eller ogillar en kommentar kommer ej att existera synliga stav andra. Aldre 15 Aug Uppgifterna ni anger nar ni uppskattar alternativt ogillar e inlagg kommer ej att finnas synliga for andra.

Ar tjej sam stode villi till:) age solo ej tinder men inneha kollat kopiost villig mina kompisars tinder odl mi antar mi begripe va ni snackar om.

Flera killar ager ytterst daliga bilder! Suddiga, ur skarp, gruppbilder, tagna i konstiga vinklar, tittar ick ansiktet osv. Det ar himla normal. Mycket kanner mi att nagon tillats nago illa kognition av hurdan killen titta ut och da nekar de majoritete fran mina vanner. Vem vill aga grisen i sacken? Uppsyn syrra, som befinner sig fotograf, och mi inneha diskuterat att karl skulle veta offerera killar att greppa bilder itu utslag specifikt sta tinder till nago belopp pengar. Darfor tror jag verkligen gallande din anekdot om hur du inneha fatt en hop fler matchningar postumt ni age tagit bilder tillsamman systemkamera.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *